GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στον αέρα - Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω φωτιάς σε κινητήρα

Αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση σήμερα το πρωί στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντακάρ καθώς ένας...

Αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση σήμερα το πρωί στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντακάρ καθώς ένας κινητήρας του φλεγόταν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρίας του αερολιμένα, προσθέτοντας ότι κανείς από τους 90 επιβάτες αλλά και από πλήρωμα δεν τραυματίστηκε.

Το Boeing 767 που πραγματοποιούσε την πτήση Ντακάρ - Αντίς Αμπέμπα μόλις είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Σενεγάλης, όταν ο πιλότος του ζήτησε να κάνει μεταβολή και να προσγειώσει το αεροσκάφος επειγόντως.

"Στις 08.10 (11.10 ώρα Ελλάδας) λάβαμε σήμα για ένα πρόβλημα σε κινητήρα αεροσκάφους εν πτήση, της εταιρίας Ethiopian Airlines, και αυτομάτως τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Μπορέσαμε να ανοίξουμε έναν διάδρομο με τον πύργο ελέγχου ώστε το αεροσκάφος να προσγειωθεί και οι πυροσβέστες στο έδαφος να μπορέσουν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τιντιάν Τάμπα.

"Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης λειτούργησε πολύ καλά και οι 90 επιβάτες όπως και τα μέλη του πληρώματος μπόρεσαν να βγουν από το αεροπλάνο σώοι και αβλαβείς", τόνισε ο Τάμπα. Όπως πρόσθεσε, έρευνα διεξάγεται για τα αίτια του "προβλήματος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση