GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέραντη χωματερή το νεκροταφείο Σχιστού - Τι απαντά ο διευθυντής - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ντροπή προκαλούν για ακόμη μία φορά οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το νεκροταφείο Σχιστού, το οποίο έχει μετατραπεί σε χ...

Ντροπή προκαλούν για ακόμη μία φορά οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το νεκροταφείο Σχιστού, το οποίο έχει μετατραπεί σε χωματερή.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr (σ.σ.το Σαββατοκύριακο), τα σκουπίδια και τα μπάζα έχουν κατακλύσει τους διαδρόμους του νεκροταφείου. Όπως καταγγέλλει, την κατάσταση αυτή την αντικρίζει τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο, ενώ σκουπίδια και μπάζα βρίσκονται και ανάμεσα στους τάφους.

Το enikos.gr, επικοινώνησε με τον διευθυντή του νεκροταφείου Φίλιππο Κυρίτση, ο οποίος παραδέχθηκε το γεγονός. Όπως είπε ο κ. Κυρίτσης, κατανοεί την δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου και πως αυτό συμβαίνει γιατί δεν γίνεται η αποκομιδή τους καθώς ο λογαριασμός του νεκροταφείου έχει κατασχεθεί και δεν υπάρχουν χρήματα προκειμένου το νεκροταφείο να μισθώσει κάποια υπηρεσία για την αποκομιδή τους.

Ο κ. Κυρίτσης τόνισε επίσης ότι η κατάσταση αυτή επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια στο νεκροταφείο καθώς καθημερινά συσσωρεύονται επιπλέον μπάζα. Παράλληλα εκτίμησε ότι, τις επόμενες μέρες θα δοθεί λύση γιατί όπως υποστήριξε, έχουμε σχέδιο που θα μπει σε δράση τις επόμενες μέρες και θα γίνει η αποκομιδή τους, ενδεχομένως και μέσα στο σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση