GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σχέση του με την Μαρέβα - ΒΙΝΤΕΟ

"Φοιτητικός έρωτας. Ήμασταν μαζί στο Χάρβαρντ, εγώ δευτεροετής, αυτή πρωτοετής. Γνωριστήκαμε μέσα από τη βοήθεια που της παρείχα...

"Φοιτητικός έρωτας. Ήμασταν μαζί στο Χάρβαρντ, εγώ δευτεροετής, αυτή πρωτοετής. Γνωριστήκαμε μέσα από τη βοήθεια που της παρείχα σε ένα μάθημα στατιστικής, στο οποίο είχε κάποιες μικρές δυσκολίες" ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Ενώπιως Ενωπίω" και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Έχω μιλήσει πολλές φορές για τη Μαρέβα. Εγώ θα πω μια κουβέντα μόνο, που ίσως δεν έχω ξαναπεί... Και να μην τα είχαμε καταφέρει να σώσουμε τον γάμο μας, και τα καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό, έχουμε μια σχέση με βαθιά αγάπη και εκτίμηση, βαθύτατο σεβασμό και θαυμασμό για το τι κάνει ο άλλος. Περνάμε καλά μαζί, γελάμε μαζί, τα παιδιά μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, μοιραζόμαστε τα βάρη όσο καλύτερα μπορούμε. Και ξεδιπλώνοντας το άλμπουμ των προσωπικών μας αναμνήσεων δεν θα βρείτε κάτι διαφορετικό νομίζω από το άλμπουμ μιας οικογένειας. Δεν είμαστε μια συνηθισμένη οικογένεια εκ των πραγμάτων, είμαστε μια κανονική οικογένεια όμως, με την έννοια ότι το νοιάξιμο κάθε γονιού, πέρα και πάνω από όλα είναι το καλό των παιδιών του. Και περάσαμε τις δυσκολίες μας, μεγάλες δυσκολίες, βγήκαμε πιο δυνατοί" πρόσθεσε.

"Μιλώντας και εκ πείρας, αν ένας γάμος δεν μπορεί με τίποτα να στεριώσει προφανώς και θα καταλήξει σε διαζύγιο, αλλά αξίζει πάντα τον κόπο να κάνει κανείς την επιπρόσθετη προσπάθεια, αν υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και βαθιά αγάπη" τόνισε.

"Κανείς γάμος δεν πρέπει να σωθεί απλά για τα παιδιά αν δεν υπάρχει σεβασμός, αγάπη και εκτίμηση. Το ακούω και αυτό πρέπει να μείνουμε μαζί για τα παιδιά... Όχι, δύο άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί αν τηρούνται οι βασικές προϋποθέσεις μιας ποιοτικής σχέσης" ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση