GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με υποθερμία οκτώ μετανάστες που βρέθηκαν σε φορτηγό-ψυγείο στη Γαλλία - Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά

Διακινητές έκρυψαν μετανάστες μέσα σε φορτηγό-ψυγείο, όπου η θερμοκρασία έφτανε τους 7 βαθμούς Kελσίου, με αποτέλεσμα να εμφανίσουν ε...

Διακινητές έκρυψαν μετανάστες μέσα σε φορτηγό-ψυγείο, όπου η θερμοκρασία έφτανε τους 7 βαθμούς Kελσίου, με αποτέλεσμα να εμφανίσουν ελαφρά υποθερμία, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο μία δικαστική πηγή.

Το φορτηγό εντοπίστηκε στο λιμάνι του Καλαί και εντός του ψυγείου βρέθηκαν οκτώ μετανάστες, μεταξύ των οποίων και τέσσερα παιδιά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία γνωστοποίησε ότι παρέλαβε τους μετανάστες «με ελαφρά υποθερμία» λίγο μετά τις 05.00 το πρωί τοπική ώρα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο του Καλαί.

Οι μετανάστες, που υποστήριξαν ότι είναι Αφγανοί, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στο φορτηγό, στο λιμάνι, πριν από την επιβίβαση του οχήματος σε ένα φέριμποτ με προορισμό τη Βρετανία, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, που επιβεβαίωσαν μια πληροφορία της εφημερίδας La Voix du Nord.

Οι δύο Ρουμάνοι οδηγοί του φορτηγού συνελήφθησαν και κρατούνται. Αδιευκρίνιστη παραμένει η διαδρομή που ακολουθούσε το φορτηγό-ψυγείο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το περιστατικό αυτό αποκαλύπτεται λίγα 24ωρα έπειτα από την τραγωδία με τους 39 νεκρούς μετανάστες, που εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό στο Έσεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση