GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κραουνάκης: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ανατρεπτική συνέντευξη, απαντώντας για όλους και όλα έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης. O συνθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο, ...

Μια ανατρεπτική συνέντευξη, απαντώντας για όλους και όλα έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης. O συνθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο, για την πολιτική αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο Grtimes.gr, είπε χαρακτηριστικά ότι "αγαπάω και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο πρωταγωνιστής του κόμματος... είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ". Άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και αποδίδει ευθύνες σε αυτούς που έχουν φέρει το κράτος σε αυτή την κατάσταση που είναι σήμερα.

Εκφράζει ανοιχτά την άποψη του για τον θάνατο και τονίζει ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα διότι νιώθει ότι θα αφήσει κάτι στην πατρίδα του.

«Είμαι ξεδιάντροπα ειλικρινής, όχι όμως κυνικός», απαντάει σχετικά για το αν νιώθει ότι έχει στεναχωρήσει κάποιους και σχολιάζει τη συμπεριφορά των σύγχρονων γονιών με αφορμή το περιστατικό με τη μητέρα στο ανοιχτό θέατρο Πειραιά.

Δείτε το βίντεο του Grtimes.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση