GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια επιδόματα και συντάξεις πληρώνονται την Παρασκευή

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί αύριο, 25 Οκτωβρίου καθώς θα καταβληθούν επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ αλλά και οι συντάξεις κάπ...

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί αύριο, 25 Οκτωβρίου καθώς θα καταβληθούν επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ αλλά και οι συντάξεις κάποιων ασφαλιστικών ταμείων.

-Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει στις 25 Οκτωβρίου τα εξής:

- τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου.

- το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

- τις συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου.

- τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τον μήνα Οκτώβριο.

- το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

-Οι συντάξεις

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και ο ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις Νοεμβρίου την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 στους δικαιούχους. Την ίδια μέρα θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση