GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΑΛ: Ανοιχτό σε συναινέσεις για την ψήφο των αποδήμων - Οι τέσσερις βασικές αρχές που θέτει

Ανοιχτό σε αναζήτηση συναίνεσης για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων δηλώνει το Κίνημα Αλλαγής ενόψει της συνάντησης την Παρασκευή της Φ...

Ανοιχτό σε αναζήτηση συναίνεσης για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων δηλώνει το Κίνημα Αλλαγής ενόψει της συνάντησης την Παρασκευή της Φώφης Γεννηματά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στο Αθήνα 9,84 τόνισε ότι “υπάρχει η διάθεση συνεννόησης και με αυτή προσερχόμαστε στο τραπέζι του διαλόγου για το δικαίωμα ψήφου των απόδημων, αρκεί να υπάρχει και αντίστοιχη διάθεση από την κυβέρνηση”.

Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοδουλάκης το Κίνημα Αλλαγής θέτει τέσσερις αρχές: “1.Μιλάμε για δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. 2. Ζητάμε τη θέσπιση επιστολικής ψήφου, που θα δίνει την δυνατότητα σε όλους να ψηφίζουν-ακόμη και αν δεν μπορούν να ταξιδέψουν. 3. Οι Έλληνες του εξωτερικού να έχουν δική τους εκπροσώπηση. 4. Να συνυπολογίζεται το αποτέλεσμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού στο συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα γιατί διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα η ψήφος τους. Είναι εμπαιγμός. Ζητάμε ισοτιμία. Πρόκειται για τέσσερις αρχές, από τις οποίες το Κίνημα Αλλαγής δεν θα κάνει πίσω. Εννοείται, ότι είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση ως προς τις λεπτομέρειες εφαρμογής της διαδικασίας για την ψήφο των απόδημων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση