GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έσπασε" την παράδοση η βασίλισσα Ελισάβετ στο Κοινοβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά, η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε την παράδοση κατά την ομιλία της στην έναρξη της Συνόδου του βρετανικού Κοινοβουλίου, ως ...

Για πρώτη φορά, η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε την παράδοση κατά την ομιλία της στην έναρξη της Συνόδου του βρετανικού Κοινοβουλίου, ως εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού.

Η βασίλισσα έφθασε με την άμαξά της στο Κοινοβούλιο συνοδευόμενη από τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο και τη νύφη της Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα.

Αυτό που εντυπωσίασε ήταν ότι η 93χρονη μονάρχης επέλεξε να φορά στο κεφάλι της μία τιάρα και όχι το πατροπαράδοτο στέμμα της. Αιτία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γι' αυτήν την "παράβαση" του πρωτοκόλλου είναι το βάρος του στέμματος που ζυγίζει περισσότερο από ένα κιλό. Έτσι, η βασίλισσα επέλεξε μία πιο ελαφριά τιάρα που ανήκε στη συλλογή του Γεωργίου Δ' και χρονολογείται από το 1821.

Το στέμμα μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε δίπλα της στην αίθουσα του Κοινοβουλίου απ' όπου απηύθυνε την ομιλία της.

Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση