GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχος χωρίς ελαφρυντικό για τον βιασμό της κόρης του με νοητική στέρηση στην Πέλλα

Ποινή κάθειρξης 9,5 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 68χρονο από την Πέλλα, που , σύμφωνα με το δικαστήριο, ...

Ποινή κάθειρξης 9,5 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 68χρονο από την Πέλλα, που , σύμφωνα με το δικαστήριο, βίασε την 40χρονη κόρη του, η οποία πάσχει από βαριά νοητική στέρηση.

Την καταγγελία έκανε η σύζυγος του κατηγορουμένου, όταν τον αντίκρισε να βιάζει την ανήμπορη να αντιδράσει κόρη τους, σε χωριό της Πέλλας.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν ιατροδικαστικά, έγιναν μέσα στο σπίτι όπου ζούσε ο κατηγορούμενος συνταξιούχος, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα ανήλικα εγγόνια του, τέκνα της δεύτερης κόρης του.

Ο ίδιος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτήρισε κατασκευασμένες. Δεν έπεισε όμως δικαστές και ενόρκους, που τον έκριναν ένοχο, χωρίς ελαφρυντικό, για κατάχρηση σε ασέλγεια ανίκανου προς αντίσταση ατόμου και αιμομιξία.

Μάλιστα, οι πράξεις αυτές συνέβησαν κατ' εξακολούθηση, καθώς από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν επαναληφθεί σε προγενέστερο χρονικό διάστημα. Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με συνέπεια, ο 68χρονος να επιστρέψει στις φυλακές όπου κρατείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και συνελήφθη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση