GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο μαθήτρια που κάπνισε χασίς στο σχολείο της

Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες χρειάστηκε να μεταφερθεί μία μαθήτρια της Α’ Λυκείου, σε σχολείο του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα μ...

Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες χρειάστηκε να μεταφερθεί μία μαθήτρια της Α’ Λυκείου, σε σχολείο του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, που επικαλείται το cretalive.gr, η ανήλικη είχε καπνίσει χασίς μαζί με συμμαθήτριά της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ζαλίζεται. Ένας καθηγητής αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι δεν ήταν καλά, ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει και κινητοποίησε τους υπευθύνους ώστε η μαθήτρια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση και προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ώστε να διευκρινιστεί πώς προμηθεύτηκαν οι μαθήτριες τα ναρκωτικά. "Δεν θα αφήσουμε το θέμα να περάσει έτσι...", αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση