GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε ο Βαλμπουενά για το ροζ σκάνδαλο

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «Equipe» για την υπόθεση που ταρακούνησε το γαλλικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο ποδοσφ...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «Equipe» για την υπόθεση που ταρακούνησε το γαλλικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στο επίκεντρο έπειτα από το sex tape που κυκλοφόρησε και τους εκβιασμούς που φέρεται να δέχθηκε από τον συμπαίκτη του στην εθνική του ομάδα, Καρίμ Μπενζεμά.

«Στη Γαλλία μπορεί να έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα, αλλά έχεις την εντύπωση ότι ο κόσμος θυμάται πάντα το αρνητικό. Όταν ακούν το όνομά μου δεν λένε τι όμορφο που είναι ότι στα 35 του άρχισε ξανά από την αρχή. Δεν θα κλάψω για τη μοίρα μου. Από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η υπόθεση, είδα σε ποιους μπορώ να υπολογίζω και ποιοι άνθρωποι θα είναι πάντα στο πλευρό μου. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός, δεν περίμενα αυτή την ιστορία για να το μάθω. Ήταν η μεγαλύτερη απειλή στην καριέρα μου, αλλά πνευματικά είμαι δυνατός», ανέφερε.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση