GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθητής σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας, καθώς –σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστ...

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας, καθώς –σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα hxonews.gr- μαθητής, που χρήζει παράλληλης στήριξης, σε μία κατάσταση κρίσης χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.

Ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιεράπετρας Παναγιώτης Σαρρής μίλησε στον «Ηχώ 99,8» και επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες μεταφέροντας, μάλιστα, περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό λέγοντας πως το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά.

Όπως σημείωσε, η δασκάλα χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και η ανάρρωση συνεχίστηκε στο σπίτι της.

Όπως τόνισε ο κ. Σαρρής τα παιδιά χρειάζονται ειδική στήριξη, προκειμένου σε ανάλογες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους άτομα που θα γνωρίζουν πώς θα τις χειριστούν.

Πηγή: hxonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση