GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρίτσης κατά ευρωβουλευτών της ΝΔ: Αποχή από την πραγματικότητα

Πυρά κατά των ευρωβουλευτών της ΝΔ, εξαπολύει ο Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή το ψήφισμα της ευρωβουλής με το οποίο ζητείται η έναρξη τω...

Πυρά κατά των ευρωβουλευτών της ΝΔ, εξαπολύει ο Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή το ψήφισμα της ευρωβουλής με το οποίο ζητείται η έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει πως “σήμερα το Ευρωκοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία (πάνω από 70%) επέκρινε την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου, επαίνεσε τη συμφωνία των Πρεσπών και ζήτησε άμεση έναρξη ενταξιακών διαπραγμάτευσεων με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία”.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρίτση, “οι ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν από τη σημαντική αυτή ψηφοφορία που σχετίζεται με την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας. Είχαμε συνηθίσει στις διαδοχικές κωλοτούμπες της ΝΔ στα κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικά στη συμφωνία των Πρεσπών”.

Και καταλήγει στη δήλωσή του: “Είχαμε όμως υποτιμήσει την επινοητική ανευθυνότητα της κυβερνητικής παράταξης. Για να μην πράξει το αυτονόητο, προτιμά να δραπετεύσει από την πραγματικότητα!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση