GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Κανελλόπουλο της "Αθηναϊκής Κομπανίας" - ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά ο Χρήστος Κανελλόπουλος, η φωνή της Αθηναϊκής κομπανίας. Η σύζυγος του, Λίντα Στρατηγέα, άνοιξε το σ...

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά ο Χρήστος Κανελλόπουλος, η φωνή της Αθηναϊκής κομπανίας.

Η σύζυγος του, Λίντα Στρατηγέα, άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μίλησε για το βαρύ εγκεφαλικό του τραγουδιστή που τον καθήλωσε στο κρεβάτι, για τα υπέρογκα χρέη που έχουν δημιουργηθεί και το πωλητήριο που αναγκάστηκαν να βάλουν στο σπίτι τους και ράγισε καρδιές.

«Υπήρξαμε για μέρες χωρίς ρεύμα... Παίρναμε με μπαλαντέζα από τον γείτονα...», τόνισε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Χρήστου Κανελλόπουλου.

Δεν δίστασε μάλιστα να δείξει on camera τους λογαριασμούς που τους έχουν έρθει και δεν έχουν να τους πληρώσουν, ενώ επεσήμανε πως με τα λίγα χρήματα των συντάξεών τους δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Όπως είπε η ίδια, οι συνάδελφοί του έχουν φερθεί πολύ καλά στην οικογένεια και βοηθούν με το παραπάνω χωρίς να θέλουν να φανούν.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση