GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θερμή υποδοχή του Κώστα Καραμανλή στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης - Το δώρο που του χάρισε ο δήμαρχος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Θερμά δεκτός με χειροκροτήματα έγινε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου είχε σ...

Θερμά δεκτός με χειροκροτήματα έγινε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Τον πρώην πρωθυπουργό υποδέχτηκαν στην είσοδο του δημαρχείου, ο κ. Ζέρβας, εργαζόμενοι, όπως και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έσπευσαν να χαιρετίσουν από κοντά τον κ. Καραμανλή. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Τάσος Σπηλιόπουλος.

Ο κ. Ζέρβας ξενάγησε τον κ. Καραμανλή στο δημαρχείο, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με εργαζόμενους. Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων, όπου βρίσκονταν δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρώην πρωθυπουργός τους χαιρέτισε έναν έναν.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκεσε 45 λεπτά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το Μετρό, τον ΟΑΣΘ, το Λιμάνι, το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και γενικότερα για τα ζητήματα των υποδομών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το thessnews.gr, ο δήμαρχος δώρισε στον κ. Καραμανλή ένα βιβλίο για τα ψηφιδωτά της Θεσσαλονίκης και ένα κρασί "Γοργόνα" του αστικού αμπελώνα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, thessnews.gr, ΦΩΤΟ: Ράδιο Θεσσαλονίκη, ΒΙΝΤΕΟ: thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση