GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η εισβολή των Τούρκων στη Συρία; - Σύγχυση με τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ - ΤΩΡΑ

Σύγχυση επικρατεί με τις πληροφορίες που αναμεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ σχετικά με την έναρξη ή μη της τουρκικής επιχείρησης στη βόρεια ...

Σύγχυση επικρατεί με τις πληροφορίες που αναμεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ σχετικά με την έναρξη ή μη της τουρκικής επιχείρησης στη βόρεια Συρία.

Το Bloomberg σε δημοσίευμα του αναφέρει ότι ξεκίνησε η εισβολή των Τούρκων στη βορειοανατολική Συρία επικαλούμενο Τούρκο αξιωματούχο τον οποίο δεν κατονομάζει.

Ωστόσο, ανταποκριτής του Sputnik στην Τουρκία έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα του Bloomberg περί έναρξης της τουρκικής επιχείρησης στη βόρεια Συρία.

Ο ανταποκριτής ανέφερε ότι η χερσαία επιχείρηση δεν έχει ξεκινήσει διευκρινίζοντας πως τα τουρκικά στρατεύματα δεν έχουν περάσει τα σύνορα με τη Συρία.

Τούρκοι αξιωματούχοι, μιλώντας στο Reuters, ανέφεραν ότι δεν έχει ξεκινήσει η προγραμματισμένη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και πρόσθεσαν ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προετοιμασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση