GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γυρνάει τώρα ο Τσαβούσογλου: Δεν είναι ρεαλιστική η γερμανική πρόταση για τη διεθνή «ασφαλή ζώνη» στη Συρία

Μη ρεαλιστική χαρακτήρισε σήμερα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τη γερμανική πρόταση, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, για τη δημιουργία μίας διεθνο...

Μη ρεαλιστική χαρακτήρισε σήμερα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τη γερμανική πρόταση, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, για τη δημιουργία μίας διεθνούς «ασφαλής ζώνη» στη βορειοανατολική Συρία.
Η πρόταση υποστηρίχθηκε αρχικά τόσο από την Τουρκία όσο και από τις ΗΠΑ, όμως σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τις αμφιβολίες του.
Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας, ο Τσαβούσογλου δήλωσε επίσης πως η Τουρκία δεν θα ανεχθεί οποιεσδήποτε παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων στη βορειοανατολική Συρία και θα ερευνήσει οποιεσδήποτε κατηγορίες ότι τέτοιες παραβιάσεις έλαβαν χώρα.
«Θα ερευνήσουμε μέχρι τέλους ακόμη και τη μικρότερη παραβίαση (ανθρώπινων δικαιωμάτων) και καταγγελία. Δεν θα ανεχθούμε ούτε τη μικρότερη από τις παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων», τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση