GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καρφί" της Αυλωνίτου για υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα περιμένω να ακούσω την αυτοκριτική τους - ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι πολύ δυσαρεστημένη γιατί πραγματικά δεν έχουμε ακόμη ανοίξει τη συζήτηση για τα αίτια της ήττας. Όλοι κατ' αρχήν έχουμε μι...

«Είμαι πολύ δυσαρεστημένη γιατί πραγματικά δεν έχουμε ακόμη ανοίξει τη συζήτηση για τα αίτια της ήττας. Όλοι κατ' αρχήν έχουμε μια ευθύνη και αυτή πρέπει να επιμεριστεί, αλλά εγώ ήμουν βουλευτής, δεν ήμουν υπουργός, δεν είχα κάποιο αντικείμενο να προΐσταμαι και να έχω παραπάνω ευθύνη. Αυτοί που έχουν ευθύνη για κάποια πράγματα, δεν έχουν πει κάτι, ακόμα περιμένω να ακούσω την αυτοκριτική τους» τόνισε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας στο Radio North.

«Να σας πω ότι πολλές φορές δεν υπήρχε δίοδος, άνοιγμα μεταξύ των βουλευτών και των υπουργών, που θα έπρεπε να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία; Κάποιοι το έπαιξαν πιο… πώς να το πω; Τέλος πάντων δεν θέλω να αναφερθώ. Ήταν ένα πράγμα που δυσκόλευε την κατάσταση. Δεν ξέρω αν το πρόγραμμά τους ήταν τόσο βαρύ αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα να τους δεις. Οι βουλευτές είναι το αμορτισέρ της κοινωνίας, εμείς ακούμε τους πολίτες» ανέφερε.

«Περιμένω ακόμη να ακούσω κάποιους υπουργούς να μας πούνε τα δικά τους. Στο τομέα που ανέλαβαν τι έκαναν, τι δεν πήγε καλά και πώς ευθύνονται, αν ευθύνονται. Οι πολίτες ήταν πάρα πολύ δυσαρεστημένοι με πρόσωπα που πλαισίωναν τον κ. Τσίπρα, με τους συμβούλους του, και ο κόσμος είχε θέμα με αυτούς. Όσο μπορούσα τα ανέφερα. Υπήρχαν πολλές δυσαρέσκειες» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση