GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει το… μάτι στην Ιταλία ο Ιμπραΐμοβιτς

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είναι ο απόλυτος σταρ στο MLS, φορώντας τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ωστόσο, ο Σουηδός επιθετικός έχει ...

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είναι ο απόλυτος σταρ στο MLS, φορώντας τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ωστόσο, ο Σουηδός επιθετικός έχει γράψει τεράστια ιστορία στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ιταλία με τις φανέλες των Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ.

Ο Ζλάταν, λοιπόν, όπως είναι λογικό, πάντα απασχολεί τα ιταλικά ΜΜΕ. Έτσι, η «Gazzetta dello Sport», κατάφερε να κλείσει μία αποκλειστική συνέντευξη μαζί του, στην οποία ο 38χρονος άσος μίλησε για την πιθανότητα να επιστρέψει στη Serie A.

Αρχικά ο Ιμπραΐμοβιτς, αναφέρθηκε στη Νάπολι, λέγοντας πως κι εκείνος θα ήθελε να νιώσει την αγάπη και την ατμόσφαιρα που έζησε ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα. «Δεν λέω ότι θα πάω εκεί και η τελική απόφαση εξαρτάται από πολλά, αλλά το Σαν Πάολο θα ήταν γεμάτο σε κάθε παιχνίδι», τόνισε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την περίπτωση της Ίντερ, με την οποία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, λέγοντας ότι κι αυτή είναι μία από τις επιλογές του. «Δεν ξέρω τον Κόντε αλλά όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι δίνει κάθε μέρα το 500%. Είμαστε ίδιοι», ήταν τα λόγια του.

Ωστόσο, όπως πάντα, θέλησε να μας εκπλήξει, λέγοντας πως θα πήγαινε και στη Μπολόνια αν του γινόταν πρόταση, αποκλειστικά και μόνο λόγω του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που είναι πολύ καλός του φίλος. «Ο Μιχαϊλοβιτς είναι ένας καλός φίλος, άρα αν θα επέλεγα ποτέ την Μπολόνια, αυτό θα συνέβαινε μόνο για εκείνον», δήλωσε.

Αναφερόμενος στο αν θα επέστρεφε στο ιταλικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι μου. Θα ακούσω όλες τις προτάσεις, αλλά θα ήθελα να παλέψω για τον τίτλο. Αν επέστρεφα θα ήθελα να διεκδικήσω το πρωτάθλημα, όχι απλά να υπογράψω κάπου επειδή είμαι ο Ιμπραΐμοβιτς. Μπορώ ακόμα να κάνω τη διαφορά. Δεν είμαι ζώο για να με βλέπουν οι άνθρωποι στον ζωολογικό κήπο».

Ερωτηθείς για το τι σκέφτεται να κάνει όταν αποσυρθεί από την ενεργό, ανέφερε τα εξής: «Θέλω να έχω έναν σημαντικό ρόλο όπου θα έχω αρμοδιότητες και δύναμη για να παίρνω αποφάσεις. Θα μπορούσα να γίνω προπονητής, αλλά υπάρχει μεγάλο άγχος στη δουλειά αυτή. Γερνάς μια δεκαετία κάθε σεζόν. Επίσης τότε δεν θα μπορούσα να μπω στο γήπεδο και να κάνω τη διαφορά αν χρειαζόταν. Έχω ακόμα χρόνο για να το σκεφτώ. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση».

Τέλος, έσπευσε να εκθειάσει τον εαυτό του: «Στην ηλικία των 30 ετών ξεκίνησα να δουλεύω μανιωδώς στο σώμα μου για να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση. Είπα να διατηρήσω, όχι να βελτιωθώ. Αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν μπορώ να γίνω καλύτερος από αυτό. Υπάρχει μόνο ένας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και δεν θα υπάρξει άλλος ξανά».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση