GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ για τον Τζόκερ!» Μπακογιάννη και Μπογδάνος με την ουρά στα σκέλη...

Μετά την ανακοίνωση της πρώην γενικής γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Μαρίας Βλαζάκη  -την οποία και κατηγόρησαν η .Ντόρα Μπακογιάν...

Μετά την ανακοίνωση της πρώην γενικής γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Μαρίας Βλαζάκη  -την οποία και κατηγόρησαν η .Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κ. Μπογδάνος ότι ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία στις κινηματογραφικές αίθουσες όπου υπήρχαν ανήλικοι και παρακολουθούσαν την ταινία «Τζόκερ»- και υπό την απειλή ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η Ντόρα Μποκογιάννη μέσω twitter, αργά το βράδυ "λυπάται για το σχόλιο της" και λέει ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης "ανεύθυνων πηγών".
Η κ. Βλαζάκη, σε δήλωσή της, χαρακτήρισε ως «τραγικό» το γεγονός ότι «η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη». «Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη», τόνισε η ίδια.

Η δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη:
Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα.Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ.Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker.
Όπως αποδεικνύεται ,ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών.

Σε διόρθωση προέβη μέσω τουίτερ και ο βουλευτής της Ν.Δ. Κων. Μπογδάνος αναφορικά με τα όσα ψευδώς είχε δηλώσει για εμπλοκή της κ. Βλαζάκη. Από την πλευρά του, δηλώνει: «Η αρετή της επωνυμίας είναι αυτή: Όταν γίνεται ένα λάθος, το σφάλμα αποδίδεται στον φταίχτη. Στην περίπτωσή μας, η κα Μπακογιάννη κι εγώ είχαμε λάθος πληροφόρηση ως προς την εμπλοκή της κας Βλαζάκη στην επίμαχη υπόθεση. Σε ό,τι με αφορά, αναλαμβάνω την ευθύνη μου και απολογούμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση