GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατύχημα – σοκ στη σκηνή για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό - ΦΩΤΟ

Παραλίγο να τραυματιστεί θα­νάσιμα στις πρόβες της παρά­στασης «Η Παριζιάνα», η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμε­νη Τετάρτη στο θέα...

Παραλίγο να τραυματιστεί θα­νάσιμα στις πρόβες της παρά­στασης «Η Παριζιάνα», η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμε­νη Τετάρτη στο θέατρο Μπρόντγουαιη.

Ο Πέτρος Ξεκούκης, υποδυόμενος τον ρόλο του Τζιμ Κούφος, τον οποίο ερμήνευε στην κινηματογραφική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, έπρεπε να πέσει από τη σκηνή στο πάτωμα, όπου είχε τοποθετηθεί ένα στρώμα.

«Είναι η σκηνή που ο Καλλιβωκάς πέφτει από τη βουνοκορφή και φωνάζει "προσέχω", αλλά δεν την ολοκληρώνει τη φράση και η Ρένα Βλαχοπούλου του λέει: "Αμ, δεν προσέεε-εεεεε...". Εγώ, λοιπόν, έπρεπε να πέσω ανάσκελα προς τα πίσω μεταξύ σκηνής και ενός κενού που υπάρχει και έχει ντυθεί με κόντρα πλακέ. Καθώς έπεφτα, το στρώμα έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να χτυπήσω στο πίσω μέρος του κεφαλιού πάνω στο σίδερο και στα ξύλα. Έχασα για μερικά λεπτά το φως μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί και ούτε θυμόμουν που βρισκόμουν», περιγράφει ο ηθοποιός στην espresso, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη αναρρώνει στο κρεβάτι του.

«Τρομοκρατήθηκαν όλοι, έτρεξαν να μου προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Εγώ προσπάθησα να συνεχίσω τις πρόβες με τους συναδέλφους, αλλά ήταν αδύνατον αυτό γιατί είχα φοβερή ζάλη.

Ύστερα από κάποια ώρα πήρα το αυτοκίνητο να πάω στο σπίτι μου, στα Μέγαρα. Εκεί διαπίστωσα ότι είχα κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό χτύπημα, καθώς ένιωθα φριχτούς πόνους. Ενημέρωσα έναν συγγενή γιατρό μου και με μετέφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ύστερα από αξονική τομογραφία που έκανα, ότι έχω εσωτερική αιμορραγία. Μου έχουν δώσει κάποια φάρμακα για να υποχωρήσει το αιμάτωμα και θα νοσηλευτώ ξανά σε 10 μέρες, οπότε θα κάνω και πάλι αξονική τομογραφία. Οι γιατροί, πάντως, δεν μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο για επέμβαση στο κεφάλι» τονίζει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση