GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακασέτας: Είχαμε μάθει να παίζουμε μόνο άμυνα

Αφού αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζον Φαν Σιπ, στην συνέχεια ο Τάσος Μπακασέτας επισήμανε πως τρία χρόνια αγωνιζόταν σ...

Αφού αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζον Φαν Σιπ, στην συνέχεια ο Τάσος Μπακασέτας επισήμανε πως τρία χρόνια αγωνιζόταν σε λάθος θέση. «Είχαμε ένταση πριν το ματς, θέλαμε μια καλή εμφάνιση όμως πιεζόμασταν για το αποτέλεσμα. Οσο καλά και αν παίζαμε, όλα θα ήταν διαφορετικά αν δεν παίρναμε τη νίκη. Κάναμε όλοι καλή εμφάνιση όμως πετύχαμε απλά μια νίκη. Εχουμε κάτω το κεφάλι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ στη συνέχεια είπε:

Για τον Ολλανδό προπονητή: «Εμείς ακολουθούμε το πλάνο του, βλέπει ότι στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο. Υπήρχε πάντα ο φόβος να παίζουμε πάντα άμυνα, πλέον έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση και παίζουμε πιο μπροστά. Κάναμε τα πράγματα που μας είπε και τα πήγαμε καλά».

Για την δικιά του απόδοση: «Έχω δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια, έχω ακούσει πολλά και δεν έχω μιλήσει. Παίζει ρόλο η θέση που παίζω, αυτή είναι η θέση μου. Εκεί έπαιξα στον Πανιώνιο και έκανα καλή χρονιά. Ο προπονητής με παρακολούθησε, εδώ έδειξα διάθεση στις προπονήσεις και δικαιώνομαι για όλα όσα έχω περάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση