GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ατάκα του Γιώργου Παπαδάκη για την... προέλευση της γραβάτας - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Γραβάτας και η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και ο Γιώργος Παπαδάκης έκαναν από πολύ νωρίς αναφορά...

Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Γραβάτας και η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και ο Γιώργος Παπαδάκης έκαναν από πολύ νωρίς αναφορά στο συγκεκριμένο ανδρικό αξεσουάρ.

Στη σύνδεση που είχαν από τη Γλυφάδα με τον Λάζο Μαντικό για την έκρηξη που σημειώθηκε στο ΑΤΜ, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον εικονολήπτη να ανοίξει το πλάνο. Εκεί, εμφανίζεται ο δημοσιογράφος να φοράει γραβάτα και ο Γιώργος Παπαδάκης τον ρωτάει για ποιο λόγο επέλεξε να φορέσει γραβάτα.

Ο δημοσιογράφος θέλοντας να εξηγήσει στον παρουσιαστή τον λόγο και την ετυμολογία της λέξης "γραβάτα", ο Γιώργος Παπαδάκης τον διορθώνει λέγοντάς του «είσαι άσχετος, είναι αρχαιοελληνικής προέλευσης και λέγεται πεοδείκτης... Φύγε με τον πεοδείκτη πρωί- πρωί».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση