GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεζίλι έγινε Βρετανός ποδοσφαιριστής - Μπλέχτηκε σε καβγά με ταξιτζή για την... ταρίφα - ΦΩΤΟ

Ρεζίλι έγινε ο αστέρας της Τσέλσι Ρος Μπάρκλεϊ ο οποίος υποχρεώθηκε να πάει με αστυνομική συνοδεία στο ΑΤΜ για να σηκώσει χρήματα και...

Ρεζίλι έγινε ο αστέρας της Τσέλσι Ρος Μπάρκλεϊ ο οποίος υποχρεώθηκε να πάει με αστυνομική συνοδεία στο ΑΤΜ για να σηκώσει χρήματα και να πληρώσει τον ταξιτζή που τον μετέφερε έπειτα από τρικούβερτο καβγά.

Περαστικοί είδαν τον 25χρονο μέσο να μιλά με αστυνομικούς στο Λίβερπουλ γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής ενώ ένας αυτόπτης του περιστατικού φώναζε "ο παίκτης της Τσέλσι δεν έχει να πληρώσει το ταξί!". Αφού πήγε στο ΑΤΜ με συνοδεία δύο αξιωματικών ο αθλητής, που λαμβάνει 100.000 λίρες την εβδομάδα, επέστρεψε μιλώντας στο κινητό του.

Μάρτυρας είπε στη Mirror: "Μάλλον, ο Μπάρκλεϊ έριξε τα πατατάκια του στο πάτωμα του πίσω καθίσματος. Αρνήθηκε να τα μαζέψει και μετά αρνήθηκε να πληρώσει. Έμοιαζε πολύ μεθυσμένος και δεν είχε ισορροπία. Ο Μπάρκλεϊ είπε "δεν έχω λεφτά, δεν πληρώνω" και ο ταξιτζής κάλεσε την αστυνομία". Οι αστυνομικοί τον πήγαν στο ΑΤΜ και έβγαλε χρήματα τα οποία τους τα έδωσε και εκείνοι πλήρωσαν τον οδηγό. Ο Μπάρκλεϊ φάνηκε να σιγοψιθυρίζει στους αστυνομικούς κι ένας από αυτούς φέρεται να είπε: "Καταλαβαίνω, γι' αυτό να το διευκρινίσουμε"."

Οι περαστικοί κοίταζαν υποτιμητικά τον ποδοσφαιριστή κι ένας από αυτούς είπε: "Κοίτα χάλι το πάτωμα, είναι ντροπή αυτό".

Ο Μπάρκλεϊ επέστρεψε στη γενέτειρά του σε ένα διάλειμμα από την Τσέλσι μετά τη νίκη επί της Μπράιτον στο Στάμφορντ Μπριτζ το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση