GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Αναστασιάδη - Τι συζητήθηκε

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό,Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης. Όπως ανέφερε ο Κύ...

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό,Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως ανέφερε ο Κύπριος κυβερνητικός Εκπρόσωπος από κοινού αποφασίστηκαν συντονισμένες ενέργειες.

Νωρίτερα ο κ. Αναστασιάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Ντόναλντ Τουσκ τον οποίο ενημέρωσε για τη νέα παράνομη επέμβαση της Τουρκίας σε αδειοδοτημένο θαλασσοτεμάχιο της κυπριακής Α.Ο.Ζ. και ζήτησε όπως το θέμα εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Οι δυο συζήτησαν για την εξελισσόμενη νέα παράνομη επέμβαση της Τουρκίας σε αδειοδοτημένο τεμάχιο της Α.Ο.Ζ. της Κυπριακής Δημοκρατίας και αποφάσισαν για συντονισμένες ενέργειες και διαβήματα τόσο προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς όσο και προς τα Η.Ε. προς αντιμετώπιση της τουρκικής παράνομης δραστηριότητας.

"Ταυτόχρονα συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα η στενή συνεργασία και ο απόλυτος συντονισμός ανάμεσα στις δύο Κυβερνήσεις", σημειώνεται.

Πηγή: Sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση