GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίτσας για Τατσόπουλο: Το βασικό είναι να πάει καλά ο Πέτρος - Τι απαντά στα σχόλια για την αντίδρασή του

«Το βασικό ζήτημα είναι να πάει καλά ο Πέτρος» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στον συγγραφέα...

«Το βασικό ζήτημα είναι να πάει καλά ο Πέτρος» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στον συγγραφέα στο στούντιο του Alpha, όταν παραπονέθηκε για οξείς πόνους στο στήθος.

Ο βουλευτής ήταν καυστικός σε όσους τον επέκριναν για τη στάση του την ώρα του περιστατικού, και διηγήθηκε τι συνέβη. «Ήταν σημαντική η βοήθεια του κ. Λύρα (σ.σ πλαστικός χειρουργός), και το κουράγιο του Πέτρου που είπε "θέλω να αποχωρήσω, γιατί ένιωσα έναν οξύ πόνο"… Σημασία έχει να γίνει καλά» είπε μιλώντας στον Σκάι ο κ. Βίτσας.

Ο Δημήτρης Βίτσας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για όσους τον κατέκριναν για την αντίδρασή του. «Βγήκαν και μερικά τρολ… Η βλακεία είναι ανίκητη» σχολίασε. «Ο Πέτρος ήταν εξαιρετικά τυχερός που ήταν στο στούντιο, που δεν ήταν μόνος του, ότι μίλησε, ότι υπήρχε γιατρός τυχαία, και η ταχύτητα που ήρθε το ΕΚΑΒ… Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο. Εξαιρετικοί ήταν και οι γιατροί του Ιπποκράτειου, κατάλαβαν αμέσως τι έχει γίνει και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο» σημείωσε ο βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση