GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στο νοσοκομείο Πύργου: Συνοδός ασθενούς αποπειράθηκε να πνίξει νοσηλεύτρια

Ένα ακόμα περιστατικό βίας σε βάρος νοσηλευτικού προσωπικού σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη παθολογική κλινική του νοσοκομείο...

Ένα ακόμα περιστατικό βίας σε βάρος νοσηλευτικού προσωπικού σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη παθολογική κλινική του νοσοκομείου Πύργου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, ένας ηλικιωμένος άνδρας που συνόδευε την σύζυγό του η οποία νοσηλευόταν στην κλινική, έπιασε από την λαιμό την νοσηλεύτρια και της προκάλεσε κάποιες αμυχές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηλικιωμένος συνοδός ζήτησε να βγάλουν οι νοσηλευτές από το χέρι της συζύγου του την "πεταλούδα" που της είχαν βάλει και να υπογραφεί το απαραίτητο εξιτήριο για να βγει από το νοσοκομείο.

Αφού είχε περάσει κάποια ώρα, ο ηλικιωμένος άνδρας πήγε στο προσωπικό και τους ζήτησε να κάνουν πιο γρήγορα για να φύγει αυτός και η σύζυγός του από το νοσοκομείο.

Μάλιστα άρχισε να φωνάζει στο προσωπικό λέγοντας: «κάθεστε και μιλάτε στα τηλέφωνα και δεν μας εξυπηρετείτε».

Τότε μια από τις δυο νοσηλεύτριες πήγε να ετοιμάσει την σύζυγό του για να φύγει, ενώ ο συνοδός απευθυνόμενος στην άλλη νοσηλεύτρια που εκείνη την ώρα μιλούσε με τον παθολόγο στο τηλέφωνο, της ζήτησε να του πει το όνομα της για να κάνει καταγγελία.

Στην συνέχεια λογομάχησαν και ο συνοδός της επιτέθηκε πιάνοντάς την από το λαιμό, με την νοσηλεύτρια να τον απωθεί για να μην τη πνίξει. Στη συνέχεια, η νοσηλεύτρια φώναξε τον υπεύθυνο ασφαλείας να επέμβει.

Η νοσηλεύτρια, η οποία υπέστη σοκ από την επίθεση που δέχθηκε, έφερε αρκετά σημάδια και αρκετές αμυχές.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου, κ . Διαμαντόπουλο, η διοίκηση θα ασχοληθεί με το περιστατικό και ήδη έχει ενημερωθεί ο νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου για να προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση