GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άναψαν" τα αίματα σε καφενείο στον Πύργο - Η παρατήρηση που οδήγησε σε καβγά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε σε καφενείο που βρίσκεται επί της οδού Καραϊσκάκη στον Πύργο, το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με το ilialive.gr, ...

Ένταση επικράτησε σε καφενείο που βρίσκεται επί της οδού Καραϊσκάκη στον Πύργο, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μία παρέα θαμώνων συζητούσε στην αλβανική γλώσσα. Ο γιος του ιδιοκτήτη φαίνεται πως ενοχλήθηκε από κάποιες κουβέντες που ακούστηκαν και έκανε παρατήρηση στους συγκεκριμένους θαμώνες. Εκείνοι φέρεται να υποστήριξαν προς πρόκειται για παρεξήγηση και έτσι εκείνη την ώρα δεν δόθηκε συνέχεια στο συμβάν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται πως ακούστηκαν τα ίδια λόγια με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα ένταση. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να ζήτησε από τους δύο θαμώνες να φύγουν από το καφενείο και τότε τα πράγματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα τουλάχιστον τέσσερα άτομα να πιαστούν στα χέρια.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδίωξαν σε παρακείμενο οικόπεδο ένα εκ των ατόμων που ενεπλάκησαν στον καβγά και προχώρησαν στη σύλληψη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του καφενείου μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Πύργου.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ilialive.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση