GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η τουρκική πρεσβεία ενοχλήθηκε με την ΕΡΤ - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστίας» σύμφωνα με το οποίο οι υπεύθυνοι της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα ενοχλήθηκαν ε...

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστίας» σύμφωνα με το οποίο οι υπεύθυνοι της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα ενοχλήθηκαν επειδή η ΕΡΤ φιλοξένησε κατά τη διάρκεια των εκπομπών της δηλώσεις Κούρδων μελών του YPG (κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού).

Η YPG είναι κυρίως κουρδική πολιτοφυλακή στη Συρία και η κύρια συνιστώσα των Συριακών Δυνάμεων της Ομοσπονδίας των Σύρων της Βορείου Συρίας.

Όπως σημειώνει η Εστία, για τη δήλωση ενός άνδρα της κουρδικής πολιτοφυλακής στην ΕΡΤ, η πρεσβεία διαμαρτυρήθηκε εντόνως αρμοδίως. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα αρχικά επέβαλε εμπάργκο στην ΕΡΤ και δεν επέδωσε διαπίστευση σε απεσταλμένο της δημόσιας τηλεόρασης για να μεταβεί μαζί με άλλους Έλληνες δημοσιογράφους που είναι ήδη εκεί, στο Γκαζί Αντέπ, στο Χατάι, το Αϊβαλί , τη Σμύρνη και την Άγκυρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μέχρι την ώρα που δημοσιεύτηκε το θέμα δεν υπήρχε πληροφορία ότι αυτό άλλαξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση