GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβες" από τον Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

"Βόμβες" από τον Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού! Ακουγόταν τις τελευταίες ημέρες ότι σκεφτόταν εκπλήξεις ο Πορτ...

"Βόμβες" από τον Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού!

Ακουγόταν τις τελευταίες ημέρες ότι σκεφτόταν εκπλήξεις ο Πορτογάλος στη σύνθεση για το σημερινό ματς, αλλά μάλλον κανείς δεν περίμενε αυτές να είναι σε τέτοια έκταση.

Ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε σε αυτό το ματς να αλλάξει την ενδεκάδα με την οποία είχε συνηθίσει να παίζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Συγκεκριμένα Ελαμπντελαουί, Γκιγιέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά μένουν εκτός αρχικού σχήματος.

Πρόκειται ασφαλώς για πολύ μεγάλη έκπληξη δεδομένου ότι ο Μαρτίνς δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσες αλλαγές στην Ευρώπη, αλλά και σε ό,τι αφορά αυτούς που μένουν εκτός, αφού είναι καθοριστικά γρανάζια της ερυθρόλευκης μηχανής.

Στην αρχικά ενδεκάδα στις θέσεις τους ξεκινούν οι Τοροσίδης, Μπενζιά, Λοβέρα και Καμαρά.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους Σα, Τοροσίδη, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Λοβέρα, Μπενζιά, Μασούρα και Γκερέρο.

Με αυτές τις επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού γίνεται επίσης σαφές το πόσο πολύ έχουν οι "ερυθρόλευκοι" το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο Χαριλάου για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση