GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν είναι αρκετό απλά να επιβιώνεις - Τι είπε για τα ταμπλόιντς - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ για το ταξίδι του ζευγαριού στην Αφρική, μιλάει για τον πρίγκιπα Χάρι και...

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ για το ταξίδι του ζευγαριού στην Αφρική, μιλάει για τον πρίγκιπα Χάρι και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρει, απέρριψε τη "συνήθεια" των Βρετανών για λίγα λόγια και πιστεύει ότι το να "θάβεις" τα συναισθήματά σου μπορεί μόνο να οδηγήσει σε περαιτέρω ζημιά.

Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε χθες βράδυ, η δούκισσα του Σάσεξ περιγράφει το πως ο Χάρι και η ίδια αποφάσισαν να αντιδράσουν στην κριτική και στην αδιακρισία, ενώ αρχικά προσπαθούσαν απλά να το αγνοούν.

Η 38χρονη είπε στον Tom Bradby: "Λέω εδώ και πολύ καιρό στον Χάρι, στον "H" όπως τον αποκαλώ, ότι δεν είναι αρκετό απλά να επιβιώνεις. Δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. Πρέπει να ευδοκιμείς και να νιώθεις χαρούμενος. Πραγματικά προσπάθησα να υιοθετήσω την βρετανική στάση "των άκαμπτων χειλιών". Προσπάθησα. Πραγματικά προσπάθησα. Αλλά πιστεύω ότι αυτό που κάνει αυτή η στάση εσωτερικά, είναι ότι προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά".

Η δούκισσα του Σάσεξ παραδέχθηκε ότι Βρετανοί φίλοι της, της είχαν πει κάποια στιγμή να τερματίσει τη σχέση της με τον Χάρι, προειδοποιώντας την για τα "αδιάκριτα" ΜΜΕ που "θα κατέστρεφαν τη ζωή της".

Η Μέγκαν Μαρκλ με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της, όταν μίλησε για τη μητρότητα, επιμένοντας ότι δεν είχε ιδέα για το μέγεθος της προσοχή που θα αντιμετώπιζε.

"Αισθανόμουν ευάλωτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου κάτω από το "μικροσκόπιο" των ΜΜΕ".

"Είναι δύσκολο... Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον σύζυγό μου, οι φίλοι μου ήταν πραγματικά χαρούμενοι γιατί ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου είπαν "Είμαστε σίγουροι ότι είναι τέλειος. Αλλά δεν θα πρέπει να το κάνεις γιατί τα βρετανικά ταμπλόιντ θα καταστρέψουν τη ζωή σου". Και εγώ αφελώς τους είπα "Μα τι λέτε τώρα; Αυτό δεν βγάζει νόημα. Δεν αποτελώ θέμα για τα ταμπλόιντ. Δεν το κατάλαβα τότε. Οπότε είναι περίπλοκο".

"Το μεγαλύτερο πράγμα που συνειδητοποιώ τώρα είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο αλλά πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο. Και είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με αυτό" είπε η δούκισσα του Σάσεξ για την προβολή της από τα ΜΜΕ.

"Η μητέρα μου μου έδωσε κάποιες αρχές και πρέπει να τις κρατώ παρά τον ρόλο και την δουλειά. Πάντα θα προστατεύω την οικογένεια μου, και τώρα έχω οικογένεια για να προστατεύσω" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση