GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ στη Δραπετσώνα - Οι δύο νεκροί είναι η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η τραγωδία στη Δραπετσώνα, όπου ανασύρθηκαν δύο σοροί μέσα από το αυτοκίνητο που νωρίτερα είχε πέσει στη θάλασσα. ...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η τραγωδία στη Δραπετσώνα, όπου ανασύρθηκαν δύο σοροί μέσα από το αυτοκίνητο που νωρίτερα είχε πέσει στη θάλασσα.
Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι πρόκειται για τη μητέρα και τον αδελφό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του το 2016, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο του, εν κινήσει στην Αττική Οδό.


Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, ενώ οι σοροί θα μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο αδελφός του εκδότη της εφημερίδας "Ακρόπολη" αντιμετώπιζε από χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια ζούσαν στον Βόλο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από το ένα σκυλί το οποίο βρισκόταν στο αυτοκίνητο και κατόρθωσε να βγει στην επιφάνεια της θάλασσας και να σωθεί, στο όχημα υπήρχε κι άλλο ένα σκυλάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση