GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κλίμα τρομοκρατίας το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα τρομοκρατίας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα πυρά Αλβανών αστυνομ...

Σε κλίμα τρομοκρατίας τελείται το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών, πριν από έναν χρόνο στους Βουλιαράτες.

Η οικογένεια του 35χρονου βρέθηκε από νωρίς στον Ιερό Ναό, όπως και πλήθος κόσμου, που δεν επηρεάστηκε από το κλίμα φόβου που έχει αρχίσει να καλλιεργείται εδώ και μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τουλάχιστον 13 άνθρωποι, που θέλησαν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο, δεν μπόρεσαν να περάσουν στη χώρα, καθώς εμποδίστηκαν από Αλβανούς στα σύνορα.

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, στον οποίο δεν επετράπη να εισέλθει στην Αλβανία από την Κακαβιά, καθώς τον θεωρούν ανεπιθύμητο.

Ο κ. Καραθάνος ήταν συνοδεία του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, τη στιγμή που προσπάθησε να περάσει στο αλβανικό έδαφος, έχοντας ελληνικό διαβατήριο.Ωστόσο, ο κ. Μπογδάνος βρίσκεται ήδη στη χώρα.

Η Μονάδα Εξουδετέρωσης Ενόπλων Στοιχείων, γνωστή ως RENEA και οι Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασης (FNSH) βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση