GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανασύνδεση για Ουίλιαμ, Κέιτ, Χάρι και Μέγκαν - Δείτε γιατί - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί πολλά να ακούγονται για τη σχέση των Ουίλιαμ και Κέιτ με Χάρι και Μέγκαν, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ψυχρότητα και απομόν...

Μπορεί πολλά να ακούγονται για τη σχέση των Ουίλιαμ και Κέιτ με Χάρι και Μέγκαν, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ψυχρότητα και απομόνωση των δύο ζευγαριών.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά αφήνουν τις προσωπικές τους σχέσεις στην άκρη και ενώνουν δυνάμεις για ιερό σκοπό και συγκεκριμένα στη μάχη κατά των προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Οι τέσσερίς τους συνεργάστηκαν στην εκστρατεία του εθνικού συστήματος υγείας που θα προσφέρει προσωπική συμβουλή και βοήθεια σε ανθρώπους που αγωνίζονται να νικήσουν το στρες, την κατάθλιψη ή ακόμη και την κακή ποιότητα ύπνου.

Από σήμερα, εκατομμύρια Βρετανοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το site της εκστρατείας ώστε να λάβουν προσωποποιημένο πλάνο δράσης που περιλαμβάνει κλινικά αποδεδειγμένα βήματα ώστε να βελτιώσουν την ψυχική τους υγεία.

Σε μι στιγμή που γράφει τηλεοπτική ιστορία, ένα σύντομο βίντεο που προωθεί την καμπάνια θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα. Στο βίντεο ακούμε τις φωνές του Ουίλιαμ, της Κέιτ Μίντλετον, του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που προωθούν τον κόσμο να αναζητήσει βοήθεια και να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα ψυχικής υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση