GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Λέικερς «διέλυσαν» τους Ουόριορς - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιάζουν στην preseason οι Λέικερς που δείχνουν έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν φέτος στο ΝΒΑ. Με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέ...

Εντυπωσιάζουν στην preseason οι Λέικερς που δείχνουν έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν φέτος στο ΝΒΑ.

Με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις να είναι εξαιρετικοί, έστω κι αν δεν… γκάζωσαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, οι «λιμνάνθρωποι» επιβλήθηκαν με άνεση επί των Ουόριορς με 123-101.

Οι Λέικερς ήταν ορμητικοί στις αρχές των δύο ημιχρόνων και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους «πολεμιστές» που προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους.

Μόνο ο Κάρι διασώθηκε με 18 πόντους, έχοντας συμπαραστάτη των πρωτάρη Τζόρνταν Πούλ που ακολούθησε με 17. Απογοητευτικός στο πρώτο του ματς ο Ντ’Άντζελο Ράσελ με 4 πόντους και 2/9 σουτ.

Από την άλλη, οι Λέικερς είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Άντονι Ντέιβις να είναι εντυπωσιακός (22π/11 ριμπ), τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να… ξεμουδιάζει (15π/8 ασίστ) και τον Τζαβέιλ ΜαΓκι να δείχνει πως και φέτος θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις (10π/13 ριμπ), όπως άλλωστε και ο Ντουάιτ Χάουαρντ (9π/9 ριμπ).

Τα δωδεκάλεπτα: 20-33, 31-26, 20-32, 30-32.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση