GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΑΛ για την ψήφο των αποδήμων: Ελπίζουμε στην επόμενη συνεδρίαση να εξασφαλιστεί η απαραίτητη συναίνεση

“Το Κίνημα Αλλαγής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν οι 200 ψήφοι που απαιτούνται για να ψηφίσουν οι Έλληνες κάτοικοι εξωτε...

“Το Κίνημα Αλλαγής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν οι 200 ψήφοι που απαιτούνται για να ψηφίσουν οι Έλληνες κάτοικοι εξωτερικού”, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

“Βήματα έγιναν και ελπίζουμε στην επόμενη συνεδρίαση να εξασφαλιστεί η απαραίτητη συναίνεση. Επισημαίνουμε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα λύσης για την αντιπροσώπευση των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού στη Βουλή”, σημειώνεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:

“Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τους τακτικισμούς για τα μάτια του κόσμου. Δεν χωρεί μικροκομματική λογική σε ένα μείζον εθνικό θέμα, ένα θέμα δημοκρατίας. Καλούμε επίσης τη Νέα Δημοκρατία να αποφεύγει ενέργειες που αντικειμενικά δυσχεραίνουν την δυνατότητα ευρύτερης συνεννόησης. Την Δευτέρα που ολοκληρώνει το έργο της η διακομματική επιτροπή κρινόμαστε όλοι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση