GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια κηδείας στη Γουατεμάλα - Έξι νεκροί και τέσσερις τραυματίες - ΦΩΤΟ

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν στη Γουατεμάλα όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εν μέσω επικήδειας τελετής στo κοιμ...

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν στη Γουατεμάλα όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εν μέσω επικήδειας τελετής στo κοιμητήριο μιας συνοικίας της πρωτεύουσας, ενημέρωσαν οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Πλάνα τα οποία μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας εικονίζουν πτώματα σε ανοικτό χώρο του νεκροταφείου αλλά και ανάμεσα σε μνήματα στη συνοικία Λα Βερμπένα, προάστιο της πόλης της Γουατεμάλας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιοποίησε η αστυνομία, κίνητρο της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα εκτιμάται ότι ήταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών .

Η Γουατεμάλα είναι μια από τις χώρες του πλανήτη όπου τα βίαια εγκλήματα αποτελούν μάστιγα. Περίπου 4.500 ανθρωποκτονίες διαπράττονται στη χώρα της κεντρικής Αμερικής κάθε χρόνο, οι μισές εκ των οποίων, σύμφωνα με τις Αρχές, συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών ή τις διενέξεις μεταξύ συμμοριών.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ,AFP

Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter/ Victor Bolaños, Código GT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση