GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρθρο: Ο Ολυμπιακός έβγαλε τα μάτια του από τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας - Τραγικοί Μεριά και Σεμέδο

Το ξέρω ότι τώρα θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση στον Ολυμπιακό για τις αλλαγές του Μαρτίνς. Κανένας δεν τις περίμενε και για να τα λέμε ό...

Το ξέρω ότι τώρα θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση στον Ολυμπιακό για τις αλλαγές του Μαρτίνς. Κανένας δεν τις περίμενε και για να τα λέμε όλα ο Πορτογάλος έριξε βόμβες.

Σε τέτοιο ματς να κρατάει στον πάγκο 4 από τα αστέρια του και να εμπιστεύεται παίκτες που ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Ολυμπιακός πρόσφερε στο πιάτο τη νίκη στους Σέρβους από την άμυνά του.

Από τα παιδαριώδη λάθη των ονομάτων του. Πρώτα του Μεριά στο πρώτο γκολ και μετά του Σεμέδο με τη βοήθεια του Μπουχαλάκη στο δεύτερο και το τρίτο.

Δεν το συζητάμε ότι μετά την αποβολή του Μπενζιά, που για εμένα ήταν πολύ αυστηρή, ο Ολυμπιακός είχε σοβαρό πρόβλημα και γύρισε πίσω, όμως είναι ανεπίτρεπτο να χάνει με αυτόν τον τρόπο από μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερή του.

Ίσα ίσα που πιστεύω ότι η ελληνική ομάδα είναι ανώτερη και σε ποιότητα και σε οργάνωση. Κι ασφαλώς είναι πιο έμπειρη.

Αλλά κατάφερε να ηττηθεί σε ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο είχε τον απόλυτο έλεγχο. Και το 0-1 ήταν δικαιότατο.

Ο Ολυμπιακός είχε στηθεί καλά, έκλεισε τους διαδρόμους στον Ερυθρό Αστέρα και μετά το 20 άρχισε να κερδίζει μέτρα και να επιβάλλεται στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί φάνηκε η διαφορά του απέναντι στους γηπεδούχους. Κι όμως το σκηνικό άλλαξε όχι γιατί η ομάδα του Μιλόγεβιτς έπαιξε την μπαλάρα, αλλά επειδή ο Ολυμπιακός κατέρρευσε μετά την αποβολή.

Κι αυτός ο Μαρτίνς δεν έβλεπε ότι οι παίκτες του Αστέρα έκαναν πάρτι από τα αριστερά; Γιατί δεν βοήθησε τον Τσιμίκα;

Ο Ποντένσε που μπήκε αλλαγή μάρκαρε με τα μάτια. Τι πιο φυσιολογικό να βάλει μπροστά από τον Τσιμίκα τον Τοροσίδη και να ρίξει τον Ομάρ από δεξιά;

Τι σου είναι, όμως το ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι δεν βλέπονταν στο δεύτερο ημίχρονο, πριν σημειωθεί το 2-1 θα μπορούσε να γίνει το 1-2. Με την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Μεριά, ο οποίος εξελίχθηκε σε μοιραίο παίκτη της ομάδας του.

Κι αν υπολογίσουμε τα δύο πέναλτι που έκανε με Τότεναμ και Παναθηναϊκό, το συμπέρασμα είναι ότι ο Τυνήσιος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Κι αυτό έχει την εξήγησή του από τα συνεχή παιχνίδια που έχει παίξει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο άνθρωπος χρειάζεται περισσότερο ξεκούραση. Ίσως και ο Σεμέδο που τώρα τελευταία δεν πατάει καλά...

Ο Ολυμπιακός είχε στα χέρια του ένα μεγάλο διπλό και το άφησε να φύγει.

Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά από εκεί που θα ήταν δεύτερος τώρα ίσως να την πατήσει και να μην καταφέρει να τερματίσει ούτε τρίτος…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση