GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισοδιακή η επίσκεψη Ερντογάν στη Σερβία - Σωματοφύλακες της Εμινέ τσακώθηκαν με εργαζόμενους και πελάτες καφετέριας

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από την επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συζύγου του στη Σερβία. Όπως μετέδωσ...

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από την επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συζύγου του στη Σερβία.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Ν-1 χθεσινή επίσκεψη της Εμινέ Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία στο Βελιγράδι ήταν επεισοδιακή.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Ν-1, λίγη ώρα πριν από την άφιξη της συζύγου του Ερντογάν στο κτίριο της τουρκικής πρεσβείας, άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας οπλισμένοι με πυροβόλα όπλα, είχαν αναπτυχθεί στην γύρω περιοχή. Κάποιοι από αυτούς εισήλθαν σε παρακείμενη καφετερία και άρχισαν να ελέγχουν τον χώρο προκαλώντας την αντίδραση θαμώνων και του προσωπικού.

Ακολούθησε έντονος φραστικός διαπληκτισμός, σε διάφορες γλώσσες, που έφτασε στα όρια της συμπλοκής, όταν ένα γκαρσόνι και θαμώνες άρχισαν να σπρώχνουν προς την έξοδο τους σωματοφύλακες. Για να κατευναστούν τα πνεύματα χρειάστηκε η παρέμβαση υπαλλήλων της τουρκικής πρεσβείας, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα εργαζόμενος και ένας πελάτης της καφετερίας προσήχθησαν στην κεντρική αστυνομική διεύθυνση Βελιγραδίου και αφού καταγράφηκαν τα στοιχεία τους και ανακρίθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση