GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφίζεται στην Ολομέλεια το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Σήμερα το βράδυ, με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας, ψηφίζεται από την Ολομέλεια τ...

Σήμερα το βράδυ, με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας, ψηφίζεται από την Ολομέλεια της Βουλής το αναπτυξιακό νομοσχέδιο υπό τον τίτλο "Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις".

. Την Τετάρτη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ κατέθεσαν αίτηση αντισυνταγματικότητας που απορρίφθηκε από την πλειοψηφία , ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προανήγγειλαν την πρόθεσή τους να θέσουν ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και των άρθρων του νομοσχεδίου.

Τον κύκλο των τοποθετήσεων των πολιτικών αρχηγών άνοιξαν ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης που δήλωσε «με το είναι μας θα αντισταθούμε...»σε αυτές τις πολιτικές επιλογές ενώ ο πρόεδρος της ελληνικής λύσης Κυριάκος Βελόπουλος αμφισβήτησε την αναπτυξιακή αποτελεσματικότητα του νομοσχεδίου. Και οι δύο πάντως αναγνώρισαν ότι υπάρχουν διατάξεις που θα ψηφίσουν.

Οι διατάξεις του νομοσχεδίου καλύπτουν αρμοδιότητες σχεδόν όλων των υπουργείων, προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα και εμπόδια που λειτουργούν αποτρεπτικά για την προσέλκυση επενδύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση