GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Χωρίς χρονοδιάγραμμα η παρουσία των τουρκικών δυνάμεων στη Συρία

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων RIA, αναφέρεται ότι δεν έχει οριστεί...

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων RIA, αναφέρεται ότι δεν έχει οριστεί κάποιο χρονοδιάγραμμα για την παρουσία των τουρκικών δυνάμεων στη βορειοανατολική Συρία.

Η Ρωσία ανακοίνωσε επίσης ότι οι κουρδικές δυνάμεις άρχισαν να αποσύρονται από τη μεθόριο μεταξύ της Συρίας και της Τουρκίας στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήψαν η Μόσχα και η Άγκυρα την Τρίτη.

Η συμφωνία αυτή δεν αφορά τον κουρδικό άμαχο πληθυσμό, μετέδωσε το Interfax επικαλούμενο τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Βερσίνιν.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορεία RIA, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η Μόσχα θα στείλει άλλους 276 στρατονόμους και 33 μονάδες βαρέος οπλισμού στη Συρία σε μία εβδομάδα.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση