GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλός μαφιόζος έκανε δώρο... ένα μωρό

Δικαστής αρμόδιος για την καταπολέμηση της δράσης της μαφίας άρχισε να διενεργεί έρευνα σε βάρος του επικεφαλής μιας οικογένειας της ...

Δικαστής αρμόδιος για την καταπολέμηση της δράσης της μαφίας άρχισε να διενεργεί έρευνα σε βάρος του επικεφαλής μιας οικογένειας της Καμόρας — της ναπολιτάνικης μαφίας — που βαρύνουν υποψίες ότι προσέφερε ένα νεογέννητο σ’ έναν από τους άνδρες του, έγραψε χθες Κυριακή η περιφερειακή εφημερίδα Il Mattino.

Τον «boss» αυτόν του οργανωμένου εγκλήματος βαρύνουν υποψίες ότι έδωσε 10.000 ευρώ σ’ ένα από τα μέλη της συμμορίας για να αγοράσει το νεογέννητο που έφερε στη ζωή μητέρα από την ανατολική Ευρώπη, κατά το δημοσίευμα. Αντιμετωπίζει έρευνα για πλαστογραφία και ψευδείς ληξιαρχικές καταχωρίσεις για μαφιόζικους σκοπούς.

Κατά το παραπεμπτικό βούλευμα του δικαστή που ανέλαβε να διενεργήσει την έρευνα για την υπόθεση, το οποίο περιήλθε στην κατοχή της εφημερίδας, ο επικεφαλής της συμμορίας ήθελε με αυτόν τον τρόπο να «επιδείξει τη δύναμη της συμμορίας του στην περιοχή του», ότι δηλαδή είναι τόση που του επιτρέπει να αγοράσει «έναν γιο για έναν από τους άνδρες του».

Η ιταλική δικαιοσύνη θέλει να εξακριβώσει αν πίσω από την υπόθεση βρίσκεται παράνομη εμπορία βρεφών ευρείας κλίμακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση