GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Λονδρέζοι πήραν τον νόμο στα χέρια τους - Κατεδίωξαν και ξυλοκόπησαν κλέφτη κοσμηματοπωλείου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τον νόμο στα χέρια τους πήραν οι περαστικοί σε περιοχή του Δυτικού Λονδίνου όταν τρεις δράστες εισέβαλαν με τζιπ σε ανταλλακτήριο συν...

Τον νόμο στα χέρια τους πήραν οι περαστικοί σε περιοχή του Δυτικού Λονδίνου όταν τρεις δράστες εισέβαλαν με τζιπ σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος.

Καθώς άναυδο το πλήθος παρατηρούσε τις κινηματογραφικές σκηνές να εκτυλίσσονται μπροστά του, ένας από τους δράστες φορώντας κράνος βγήκε από το κοσμηματοπωλείο, το οποίο συνδέεται εσωτερικά με το ανταλλακτήριο, κρατώντας βαριοπούλα.

Ο ύποπτος απείλησε έναν περαστικό έξω από το κοσμηματοπωλείο προτού προσπαθήσει να διαφύγει με μια τσάντα στο χέρι ακολουθούμενος από δύο φερόμενους συνεργούς του.

Και ενώ οι δύο κατάφεραν να φύγουν τρέχοντας, οι περαστικοί αρπάζουν τον τρίτο και τον πετούν στον δρόμο κλωτσώντας τον και ξυλοκοπώντας τον προσπαθώντας να τον περιορίσουν μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση