GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτική κόντρα μετά τις διαρροές στην ψηφοφορία για τον Παπαγγελόπουλο - Ο ένας δείχνει τον άλλο

Αναστάτωση στα κομματικά επιτελεία έχει προκαλέσει το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας για τη σύσταση Προανακριτικής σε βάρος του π...

Αναστάτωση στα κομματικά επιτελεία έχει προκαλέσει το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας για τη σύσταση Προανακριτικής σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Οι αριθμοί δείχνουν έξι διαρροές, καθώς την πρόταση της πλειοψηφίας ψήφισαν 173 βουλευτές, ενώ καταψήφισαν 83 ( 4 άκυρα, ένα λευκό). Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ είναι συνολικά 180 (μόνο ένας βουλευτής της ΝΔ απουσίαζε), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν το μόνο κόμμα που καταψήφισε καθώς τα υπόλοιπα αποχώρησαν, έχει 86 βουλευτές, εκ των οποίων απουσίαζαν οι τέσσερις από την ψηφοφορία.

«Δεν ήταν μόνο τα άδεια υπουργικά έδρανα που απαξίωσαν τη χθεσινή συζήτηση για Προανακριτική και επιβεβαίωσαν τη δειλία του πρωθυπουργού», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φρόντισαν γι΄ αυτό και έξι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που έσπασαν την κομματική γραμμή και ψήφισαν κατά της προανακριτικής παρωδίας», προσθέτουν.«Καλά ξεμπερδέματα...», σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου.

"Εμείς ήμασταν "μπετόν"", σχολιάζουν πηγές της ΝΔ, απαντώντας στις αιχμές ότι οι διαρροές προήλθαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Από την Πειραιώς διαψεύδουν ότι υπήρξαν "αντάρτες" και αφήνουν να εννοηθεί ότι οι διαρροές θα πρέπει να αναζητηθούν στο ΚΙΝΑΛ. Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Αν είχαμε ζητήσει κομματική πειθαρχία από τα στελέχη μας, θα μπορούσαν να συναχθούν συμπεράσματα, όχι όμως τώρα. Όταν φθάσουμε στην πρόταση της επιτροπής, θα είναι άλλο πράγμα. Η παραπομπή ενός ανθρώπου είναι καθαρά θέμα συνείδησης».

“Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

“Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ότι φαίνεται από την ψηφοφορία με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση. Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους έξι πιο πρόθυμους, γιατί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι”, σημειώνεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:

“Εξάλλου τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στο τέλος βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση