GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη - Την σκότωσαν ενώ τα παιδιά της κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο του σπιτιού - ΦΩΤΟ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου μίας 40χρονης μητέρας μέσα στο σπίτι της, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε την ώρα που τα τέσσ...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου μίας 40χρονης μητέρας μέσα στο σπίτι της, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε την ώρα που τα τέσσερα παιδιά της κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο της οικίας.

Η άτυχη 40χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Μπίκονσφιλντ της Βρετανίας λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 44χρονου άνδρα.

“Γνωριζόμασταν μέσω των παιδιών μας. Το μικρότερο παιδί της είναι εννέα ετών, όπως και η κόρη μου. Είχε άλλη μία κόρη 13 ετών και δύο μεγαλύτερους γιους. Τα παιδιά είναι πολύ ευγενικά και αξιαγάπητα. Τα παιδιά την ώρα του περιστατικού το πιθανότερο είναι ότι κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο του σπιτιού. Είναι τραγικό. Η γυναίκα εργαζόταν πολλές ώρες. Πάντα υπήρχε κάποιος που πρόσεχε τα παιδιά καθώς και ο σύζυγός της εργαζόταν πολλές ώρες... Ήμουν πάντα ήσυχη όταν τα παιδιά μου βρισκόντουσαν στο σπίτι της. Ήταν αξιαγάπητη”, δήλωσε μία γυναίκα η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί.

“Οι αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό και προσπαθούν να εξακριβώσουν το πώς πέθανε η γυναίκα. Όποιος έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με τις Αρχές”, ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: HNP Newsdesk, Peter Manning/LNP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση