GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν τα ελάφια στην Κατερίνη

Σε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά αποδίδεται ο θάνατος των επτά ελαφιών που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, στο δημοτικό κήπο Κατερίνης. Σ...

Σε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά αποδίδεται ο θάνατος των επτά ελαφιών που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, στο δημοτικό κήπο Κατερίνης.
Σύμφωνα με τον κτηνίατρο Λεωνίδα Τζέγκα, ο οποίος εξέτασε τα νεκρά ζώα, δέχθηκαν επίθεση από μεγαλόσωμα σκυλιά, καθώς έφεραν δαγκώματα και πληγές σε όλο τους το σώμα.
“Προφανώς ήταν κάποια αγέλη από αδέσποτα σκυλιά, που πήδηξε τον χαμηλό φράκτη και επιτέθηκε στα ελάφια” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κτηνίατρος, ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα στειρώσεων που υλοποιεί ο δήμος Κατερίνης. Όπως εκτιμά όμως, παρά τις στειρώσεις, που τα τελευταία 2,5 χρόνια φτάνουν τις 1.000, ο αριθμός των αδέσποτων, κυρίως έξω από την πόλη της Κατερίνης, έχει πολλαπλασιαστεί.
“Αν και τα σκυλιά δεν έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους, εντούτοις μας έχουν αναφερθεί επιθέσεις σε κατσίκια και σε κοπάδια ζώων” τόνισε ο κ. Τζέγκας, ανακοινώνοντας ότι σύντομα το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς και στο δήμο Κατερίνης, προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση