GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταμφιέστηκε σε γυναίκα για να ληστέψει τράπεζα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, μεταμφιέστηκε σε γυναίκα... για να ληστέψει την τράπεζα. Στη συνέχεια έκλεψε ένα περιπολικό και ...

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, μεταμφιέστηκε σε γυναίκα... για να ληστέψει την τράπεζα. Στη συνέχεια έκλεψε ένα περιπολικό και συνελήφθη μετά από ένα κυνηγητό με τους αστυνομικούς σε δύο κομητείες.

Ο 51χρονος Gumersindo Reyes Jr., φόρεσε ένα τιγρέ με χρυσές λεπτομέρειες φόρεμα και μια κόκκινη περούκα, έβαλε τα αθλητικά του και μπήκε στο τραπεζικό κατάστημα στο βορειοανατολικό Ορλάντο. Έδωσε ένα σημείωμα στον ταμεία, με το οποίο ζητούσε τα χρήματα.

Τα έβαλε στην τσάντα πλάτης που είχε μαζί του και τράπηκε σε φυγή.

Όμως... το συνολάκι που είχε επιλέξει τράβηξε την προσοχή ενός αστυνομικού, ο οποίος τον είδε να ξεντύνεται και να πετά το φόρεμα και την περούκα, ενώ βρισκόταν πίσω από έναν θάμνο.

Ο αστυνομικός βρήκε από το περιπολικό για να δει τι συμβαίνει. Ο δράστης είχε περίεργη συμπεριφορά και ο αστυνομικός δεν κατάφερε να τον συλλάβει. Στη συνέχεια μπήκε στο περιπολικό, ενώ συνάδελφοι του αστυνομικού τον καταδίωξαν και τελικά τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση