GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί σε στρατιωτική βάση στη ρωσική Άπω Ανατολή - Οκτώ νεκροί

Τουλάχιστον οκτώ στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε στρατιωτική μονάδα στην περιοχή της Βαϊκάλης στη ρωσική Άπω Ανατολή, όταν ...


Τουλάχιστον οκτώ στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε στρατιωτική μονάδα στην περιοχή της Βαϊκάλης στη ρωσική Άπω Ανατολή, όταν συνάδελφός τους άνοιξε πυρ εναντίον τους, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Ο στρατιώτης που άνοιξε πυρ εναντίον των συναδέλφων του, αφοπλίσθηκε και συνελήφθη.
Στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18.20 (τοπική ώρα), κατά την διάρκεια της αλλαγής φρουράς στο στρατόπεδο, όταν στρατιώτης του τμήματος τεχνικών υποδομών του στρατοπέδου άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων του, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επί τόπου οτκώ στρατιώτες και να τραυματισθούν δύο.
Στον τόπο της τραγωδίας μεταβαίνει αεροπορικώς επιτροπή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας με επικεφαλής τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Αντρέι Καρταπόλοφ, για να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό αυτό περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση