GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Φιλαδέλφεια - Κοριτσάκι δύο ετών έπεσε νεκρό από πυρά αγνώστων ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του - ΦΩΤΟ

Τραγικό θάνατο και ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του βρήκε ένα κοριτσάκι δύο ετών στη Φιλαδέ...

Τραγικό θάνατο και ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του βρήκε ένα κοριτσάκι δύο ετών στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Το nbcnews.com σε δημοσίευμά του αναφέρει ότι η 2χρονη Nicolette Rivera τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη μητέρα της, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα, κρατούσε στην αγκαλιά της την κόρη της όταν άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν την πόρτα και τα παράθυρα του σπιτιού.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού και ένας 33χρονος άνδρας που βρισκόταν μέσα στο σπίτι τραυματίστηκαν από τα πυρά των δραστών και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα φέρει τραύμα από σφαίρα στο αριστερό της χέρι, ενώ έχει τραυματιστεί ελαφρά και στο κεφάλι. Ο άνδρας έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα.

Οι αμερικανικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο περιστατικό που έγινε την Κυριακή να συνδέεται με ένα άλλο που σημειώθηκε την ίδια μέρα λίγα λεπτά νωρίτερα.

Πηγή πληροφοριών: nbcnews.com, The sun

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση