GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα συγκινητικά μηνύματα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ: Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα

Για το ταξίδι της ελπίδας στη Βοστώνη προετοιμάζονται πλέον ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ και η οικογένειά του. Το αγοράκι θα μεταβεί στ...

Για το ταξίδι της ελπίδας στη Βοστώνη προετοιμάζονται πλέον ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ και η οικογένειά του. Το αγοράκι θα μεταβεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε πρωτοποριακή θεραπεία για την σπάνια νόσο από την οποία πάσχει, όπως έγινε γνωστό, ήδη από χθες.

Σήμερα, τα μέλη της οικογένειάς του, θέλησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βοήθησε ώστε το ταξίδι αυτό να γίνει πραγματικότητα.

“Σας ευχαριστούμε όλους!! Ας γίνει ένα μάθημα αυτό, ενωμένοι μπορούμε τα πάντα! Να είστε όλοι καλά και να συνεχίσουμε να βοηθάμε!”, έγραψαν στο Facebook νωρίς το πρωί, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του παιδιού τους.

Στη συνέχεια, επανήλθαν στο ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα χρειαστούν άλλα χρήματα και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους σε όσους στήριξαν έμπρακτα τον αγώνα τους ώστε ο Παναγιώτης-Ραφαήλ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

“Καλημέρα! Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα χρειαστούμε αλλά χρήματα, οπότε οι κουμπαράδες, μετά την κατάθεση των χρημάτων, μπορούν να αποσυρθούν και να περιμένουν την επόμενη αποστολή τους για άλλο ιερό σκοπό!! Να είστε όλοι καλά, παρακαλώ μην καταθέτετε άλλα χρήματα για τον μικρό μας!! Είμαστε αφάνταστα ευγνώμονες!!!”, έγραψαν στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση